کتاب «بنیادگرایی اسلامی در قرن ۲۱» نوشته رئوف سیلان، استاد جامعه شناسی دین در دانشگاه اوسنابروک آلمان به زبان آلمانی منتشر میشود.
به گزارش روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، بنابر گزارش ارسالی از رایزنی فرهنگی کشورمان در برلین؛ کتاب «بنیادگرایی اسلامی در قرن ۲۱» در قالب 350 صفحه مجزا به زبان آلمانی، مروری بر بنیادگرایی اسلامی در جوامع غربی و تئوریهای مختلف اسلام رادیکال و گروههای فعال بینالمللی آنها میکند.
در بخشی دیگر به عوامل متعددی مانند گذشته استعماری (در رابطه با کشورهای مسلمان)، سیاست مهاجرت، استقبال از مخالفان اسلام گرا یا درگیریهای جهانی که هر کدام در زندگی مسلمانان مؤثر بودهاند، اشاره دارد.
در این کتاب آلمانی زبان به کانونهای موضوعی «تئوری و تاریخ»، «گروهها، استراتژیها و تحولات تاریخی در جوامع غربی» و «زنان در اسلام» به ویژه در گروههای تندرو اسلامی پرداخته میشود.
تاریخچه زندگی و حضور مسلمانان افراطی گرا در جامعه غربی از دیگر بخشهای این کتاب به شمار میرود که با همکاری تیم بینالمللی نویسندگانی از اروپا، آمریکا و کانادا تهیه شده است.
آشنایی با رئوف سیلان
رئوف سیلان، زاده ۱۹ ژوئن ۱۹۷۶ در دویسبورگ جامعه شناس و مربی مذهبی آلمانی است. او از سال ۲۰۰۹ استاد جامعه شناسی دین در دانشگاه اوسنابروک است. سیلان در دپارتمان علوم اجتماعی و فرهنگی دوسلدورف تحصیل کرد و پس از اتمام تحصیلات، به عنوان دستیار پژوهشی نیز در آنجا به کار خود ادامه داد.
پس از آن، سیلان به عنوان دستیار پژوهشی در بخش شهرداری شهر دوویسبورگ استخدام شد و در حوزه حمایت علمی از اسلام، سازمانهای اسلامی و همچنین مسائل مهاجرت فعالیت کرد. او از دانشگاه بوخوم دکترای خود را در جامعه شناسی و از دانشگاه وچستا در رشته آموزش مذهبی عنوان دکترای فلسفه را دریافت کرد. او از سپتامبر ۲۰۰۹ در دانشگاه اوسنابروک به تدریس جامعه شناسی دین میپردازد.